Effe je koffie kiezen..

Effe kletsen met.. Een laagdrempelig contactmoment.

Je loopt vast en je zit minder lekker in je vel. En begrijp me niet verkeerd, je zit niet in een depressie of extreme down maar je voelt je gewoon ‘meh’… Contact met iemand anders kan jou hierbij helpen. Hoe gaat het thuis, ben je sneller geïrriteerd of erg vermoeid? Presteer je minder goed op werk of op school? Of voel je continu een druk?

Of je nu alleen even wil kletsen of nieuwe doelen wil ontwikkelen. Het kan allemaal. Kies de dienst op basis van een koffie die het best bij jou past.

Dus aan jou de vraag: wil je een espresso, dubbele espresso, cappuccino of een latte machiatto? 

Espresso

Zit je even niet zo lekker in je vel, of heb je de behoefte om je verhaal kwijt te kunnen? Laten we dan gewoon effe appen! Hoe was je dag? Waar liep je tegen aan? Of heb je iets leuks te melden? Het kan allemaal!

Let’s go, laten we jouw espresso klaarmaken. Vul de bonen in het koffiezetapparaat. Maak het geld over en klik op het espresso kopje. Jouw heerlijke espresso wordt nu bereid.

Ons gesprek kan beginnen! Vertel me kort eens over jezelf en de reden dat je appt. Samen bespreken we je dag.

Appen niks voor jou? Dan mag je ook gewoon een spraakmemo sturen, dan kletsen we gezellig op die manier! Voor maar €4,50 heb jij twee digitale espresso gesprekken van ongeveer 30 minuten en een gratis follow up. Want ik ben natuurlijk wel benieuwd hoe het met je gaat na ons app contact.

Is het gesprek je bevallen en lust jij nog wel een bakkie? Dan betaal je €3,50 per gesprek. Wil jij lekker onbeperkt kunnen appen? Dan betaal je €7,50 per maand (maandelijks opzegbaar).

Dan heb ik alleen nog één vraag, zwart of met suiker?

Dubbele espresso

Een gesprek face-to-face. Dubbel zo sterk omdat je in het echt met iemand kunt praten. Het doel van dit gesprek is dat je even uit je dagelijkse sleur komt en sociaal contact hebt. De afspraak is hoe jij het wilt, afgestemd dat het voor beide partijen haalbaar is. Onze afspraak kan dus thuis of ergens buiten om een rondje te lopen.

Je kent het wel, een inkakker die vraagt om koffie zodat jij weer scherp kunt zijn. En hoe word je dubbel zo scherp? Juist, door een dubbele espresso. Zie dit als de opkikker die jij nodig hebt. Hup, naar het koffiezetapparaat, check of er nog genoeg bonen in zitten en starten maar. Terwijl het kopje zich vult dwalen je gedachten af. Je merkt dat je vastloopt in de dagelijkse sleur van dit moment. Je wilt er even op uit, een rondje lopen en een frisse neus halen.

Bel me allereerst effe op, dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. Loop je vast op je werk, school of op persoonlijk vlak? Of heb je gewoon iemand nodig om gezellig mee te kunnen kletsen? Het kan allemaal. Net even dat koffiepraatje wat jij nodig hebt!

Zie het belletje als een gratis intake. Smaakt dit naar meer? Dan plannen we een koffie afspraak in naar wens en zullen we elkaar gaan zien.

Nog vragen? Bel me gewoon effe op!

Cappuccino

Van vijf dubbele espresso’s achter elkaar wordt niemand blij, dus laten we de koffie wat aangenamer maken. Maar dit betekent echter niet dat deze minder sterk is. Een bakkie met een laagje schuim voor de finishing touch.

Houd jij wel van een potje kletsen? Dan is dit helemaal wat voor jou. We nemen gewoon wat langer de tijd om effe te kletsen. Om je dagelijkse struggles te delen of om uit je sleur te komen. Erop uit, de natuur in. Of juist de stad opzoeken. Helemaal volgens jouw wens.

Maar waar kunnen we nou effe lekker over kletsen? Ervaar je problemen op werk, op school of privé? En heb je niet het gevoel dat je dit met iemand kan delen? Dan is dit het perfecte moment. Je zal zien dat je hart luchten en sparren met een ander wonderen zal doen!

Bel me allereerst effe op, dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen en plannen we een afspraak in. De eerste krijg je van mij. Denk je nou, dit smaakt naar meer? Dan koop jij de speciale Effe kletsen met.. stempelkaart met 5 stempels

Vind je de eerste bak toch een slappe hap, dan ben je natuurlijk niet verplicht de kaart volledig af te nemen.

Dus bonen erin, melk in het schuimapparaat en zetten maar! Suiker erbij?

Tot snel!

Ook mogelijk in termijnbetaling

Latte macchiato

Oke oke, even een stapje terug. Een latte macchiato bestaat uit drie perfecte lagen: warme melk, koffie en een mooie schuimlaag die het kopje vult. Dit heerlijk drankje is niet zomaar gemaakt. Door veel te oefenen kun jij dit drankje zelf ook maken en zorg jij dat de koffie mooi in het midden van de melk en schuimlaag balanceert.

Wat een heerlijk gevoel he, het idee dat alles in balans is. Waarom gun jij jezelf dit dan ook niet? Ben jij momenteel een beetje uit balans? Wie ben jij nou echt, welk doel in je leven wil je behalen of heb je geen idee welk pad je moet bewandelen?

Daar kan ik je bij helpen! Samen werken wij aan een persoonlijk ontwikkelingsplan, helemaal gebaseerd op jou. En maken we een concreet plan om jouw doelen te behalen of komen we erachter wat jouw nieuwe doelen worden. Dit stappenplan helpt je als je het idee hebt dat je momenteel vastloopt.

Ik help jou weer zicht te krijgen op je doelen middels een helden stappenplan. Want dat verdien je te zijn, een held(in)! En wie denkt dat Superman of Superwomen de wereld redde zonder koffie heeft het dus mooi mis!

Meer informatie nodig over het stappenplan? Bel me gewoon effe op!

Ook mogelijk in termijnbetaling