Naast een luisterend oor, een helpende hand!

Je loopt vast en je zit minder lekker in je vel. Je weet niet waar je heen wilt, wie je bent of hoe je jouw toekomst voor je ziet.

Kom dan effe kletsen met mij en ik ga jou helpen jouw doel te bereiken.

Espresso (gratis)

Ik wil natuurlijk wel sterk van start gaan. Ik wil jou leren kennen! Is er een match? Wellicht kan ik dan iets voor jou betekenen.

Het is helemaal vrijblijvend en wees niet bang dat ik je daarna zal spammen met berichten. Nee is nee en dat respecteer ik.

Maar hoe ziet zo'n gesprek eruit? Vertel me kort eens over jezelf en de reden dat je belt/appt. Dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen doen.

Is het gesprek je bevallen en lust jij nog wel een bakkie? Dan plannen we gewoon nog effe een afspraak in.

Dan heb ik alleen nog één vraag, zwart of met suiker?

Dubbele espresso


Effe ontwikkelen met..
Je kent het wel, een inkakker die vraagt om koffie zodat jij weer scherp kunt zijn. En hoe word je dubbel zo scherp? Juist, door een dubbele espresso. Zie dit als de opkikker die jij nodig hebt.

Hup, naar het koffiezetapparaat, check of er nog genoeg bonen in zitten en starten maar. Terwijl het kopje zich vult dwalen je gedachten af. Je merkt dat je vastloopt in de dagelijkse sleur van dit moment.

Kies daarom een dubbele espresso: een gesprek face-to-face. Dubbel zo sterk omdat je in het echt met iemand kunt praten. Het doel van dit gesprek is dat we samen kunnen kijken hoe jij je kunt ontwikkelen tot de persoon die je wil worden. Of juist te ontdekken wie jij bent. De afspraak is hoe jij het wil, afgestemd dat het voor beide partijen haalbaar is. Onze afspraak kan dus in een koffietentje of we kunnen naar buiten om een rondje te lopen.


Bel me allereerst effe op, dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. Loop je vast op je werk, school of op persoonlijk vlak? Of heb je gewoon iemand nodig om effe mee te sparren over de toekomst? Het kan allemaal. Net even dat koffiepraatje wat jij nodig hebt!

Nog vragen? Bel me gewoon effe op!

Cappuccino

Van vijf dubbele espresso’s achter elkaar wordt niemand blij, dus laten we de koffie wat aangenamer maken. Maar dit betekent echter niet dat deze minder sterk is. Een bakkie met een laagje schuim voor de finishing touch.

Houd jij wel van een potje kletsen? Dan is dit helemaal wat voor jou. We nemen gewoon wat langer de tijd om effe te kletsen.

Maar waar kunnen we nou effe lekker over kletsen? Ervaar je problemen op werk, op school of privé? Loop je vast en weet je even niet meer waar je het zoeken moet? Dan is dit het perfecte moment.

Bel me allereerst effe op, dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen en plannen we een afspraak in. Je krijgt van mij een speciale Effe kletsen met.. stempelkaart voor 5 koffie afspraken.

Vind je de eerste bak toch een slappe hap, dan ben je natuurlijk niet verplicht de kaart volledig af te nemen.

Dus bonen erin, melk in het schuimapparaat en zetten maar! Suiker erbij?

Tot snel!

Ook mogelijk in termijnbetaling

Latte macchiato

Oke oke, even een stapje terug. Een latte macchiato bestaat uit drie perfecte lagen: warme melk, koffie en een mooie schuimlaag die het kopje vult. Dit heerlijk drankje is niet zomaar gemaakt. Door veel te oefenen kun jij dit drankje zelf ook maken en zorg jij dat de koffie mooi in het midden van de melk en schuimlaag balanceert.

Wat een heerlijk gevoel he, het idee dat alles in balans is. Waarom gun jij jezelf dit dan ook niet? Ben jij momenteel een beetje uit balans? Wie ben jij nou echt, welk doel in je leven wil je behalen of heb je geen idee welk pad je moet bewandelen?

Daar kan ik je bij helpen! Samen werken wij aan een persoonlijk ontwikkelingsplan, helemaal gebaseerd op jou. In zes stappen maken wij een concreet plan om jouw doelen te behalen of komen we erachter wat jouw nieuwe doelen worden. Deze zes stappen verdelen we over weken of maanden wat voor jou het prettigste is. Dit stappenplan helpt je als je het idee hebt dat je momenteel vastloopt.

Ik help jou weer zicht te krijgen op je doelen middels een helden stappenplan. Want dat verdien je te zijn, een held(in)! En wie denkt dat Superman of Superwomen de wereld redde zonder koffie heeft het dus mooi mis!

Meer informatie nodig over het stappenplan? Stuur me effe een bericht!

Ook mogelijk in termijnbetaling