Effe voorstellen..

Hoi! Mijn naam is Sanne, 28 jaar en woonachtig in Rotterdam.

Zelf weet ik als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en ik merkte om mij heen dat ik niet de enige was. Als project manager in de digitale wereld ervaarde ik veel stress. Druk om bepaalde deadlines te behalen, dealen met veeleisende klanten en voor je gevoel altijd aan moeten staan.

Zeker door het thuiswerken belandde ik in een sleur. Ik kwam mijn bed niet meer uit, het turen naar mijn scherm maakte me gek en voelde me dagelijks gestrest. Ik was prikkelbaar en de aanstekelijke positieveling in mij was ver te zoeken. Mijn hersenen maakten overuren.

Waar wil ik heen met mijn leven? Is wat ik doe wel goed genoeg? Maakt mijn huidige leven mij gelukkig? Ik ben een sociaal dier en ben graag omringt door mensen. Koffietje hier, wijntje daar.

Ik heb het geluk gehad om mensen om mij heen te hebben waarmee ik mijn verhalen kon delen. En ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om dit te kunnen doen. Toch had ik ook wel graag een ‘Sanne’ gehad, iemand van buitenaf met wie ik alles kon delen. Ja dit klinkt misschien een beetje gek, maar wat ik hiermee probeer te zeggen is dat ik graag iemand had gehad om mij te kunnen coachen naar mijn doel. Ik liep vast en had behoefte aan iemand die mij met beide benen op de grond zette.

Ik heb m’n leven even goed geanalyseerd om te zien waar ik nou echt de meeste energie uit haal. Vaak komen mensen naar mij voor advies of het bespreken van struggles en het doet me goed om hen weer op weg te helpen. Mensen helpen, dat is wat ik wil..

Mensen begeleiden om hun (nieuwe) doel te bereiken of ontwikkelen. Of even dat ene kletspraatje wat je nodig hebt om weer met een andere kijk jouw huidige situatie aan te kunnen. Toen kwam mijn idee voor Effe kletsen met.. het woord coaching neem ik liever niet in de mond. Maar ik merkte dat veel mensen toe zijn om er even uit te kunnen en daarbij hun verhaal te delen.

Een wandeling en contact met iemand anders kan je hierbij helpen. Hup, uit je dagelijkse bubbel en je verhaal kwijt aan een ander. Je voelt je al snel beter door alleen al even je hart te luchten.

Dus wanneer gaan wij effe kletsen?