home

Hoi! Ik ben Sanne, oprichtster van Effe kletsen met.. Lees meer over mij op de Effe voorstellen pagina.

Waarom ik met jou wil kletsen:

Gewoon effe sparren of je wel in de juiste richting zit. We lopen een rondje onder het genot van een kopje koffie. (Online) bellen kan natuurlijk ook! Je zal merken dat je hart luchten wonderen zal doen.
Voor als je momenteel een studie volgt of een baan hebt, maar je niet zeker weet of dit wel is wat je wilt. Ik bekijk samen met jou welke richting je op wilt en waar jij nu op vast loopt. Samen zoeken we de uitdaging die jij nodig hebt! You can do this!
Wat vind jij nou echt leuk? Kom je daar niet uit en weet je daardoor niet zo goed welke richting je op moet gaan? Daar kan ik jou bij helpen. Samen werken we een stappenplan uit om erachter te komen wat jouw passie is en ontdekken we jouw kwaliteiten en talenten. Laten we dat vuurtje in jou weer aansteken!

Veel mensen lopen vast en weten niet of weten niet welke richting ze op willen. En stellen zichzelf vaak de vraag: wat kan ik nou echt? Waar ben ik goed in?

Wellicht voel je een bepaalde druk want bij andere lijkt het allemaal vanzelfsprekend te gaan..

Ik merk het al, jij bent toe aan een koffietje en een wandeling. Stap uit die bubbel en vertel je verhaal. Zie het als een luisterend oor. Samen vinden we jouw passie, kwaliteiten en talent. Want ja jij hebt die!

Vind jouw passie en krijg weer plezier in het werk wat je doet!

Gastspreker nodig?

Op het gebied van talentontwikkeling, het ontdekken en inzetten van je kwaliteiten en je passie vinden weet ik jullie alles te vertellen.

Effe kletsen met..

Heb je vragen? Contact me dan gewoon effe..

contact@effekletsenmet.nl

Rotterdam